sofijka Napisano 22 Kwietnia 2010 Napisano 22 Kwietnia 2010 witam serdecznie, prosze o pomoc w interpretacji dwoch ponizszych snow- snie rzadko a te dwa nastapily dwie noce pod rzad - zaznaczam ze nic sie wielkiego w moim zyciu nie dzieje teraz i jestem naprawde zaskoczona intensywnoscia tych snow. 1 pierwszy z nich: jestem w swoim rodzinnym miescie i jednoczesnje w miescie gdzie teraz mieszkam, jest noc i wybieram sie do pracy na ranna zmiane, wychodze na glowna ulice gdzie pojawia sie grupa starszych rozgadanych mezczyzn, czuje jak mnie zauwazaja i zaczyna siie do mnie zblizac, ogarnia mnie starch, wiem ze chca mnie skrzywdzic, widze zlowrozbne usmiechy na ich twarzach, nie mam gdzie sie ukryc, jak ich wyminac, chca mnie otoczyc i wtedy znikad pojawia sie moja mama jest jakby na drugim krancu ulicy i krzyczy zeby przyciagnac ich uwage do siebie i do mnie ze mam uciekac ale ja nie moge jej na to pozwolic bo wtedy ja skrzywdza i jak juz bardziej bac sie nie moge pojawia sie moj znajomy z pracy ktory jakby z nimi negocjuje cos i juz wiem ze jestem bezpieczna. drugi: przychodze do jakiegos domu, otwiera mi drzwi starsza kobieta, nie znam jej - ,mowi ze moge chodzic po calym domu ale nie moge wchodzic na pietro, zwiedzam go i cos mi nie pasuje, czuje sie tam bardzo nieswojo, kuchnia jest bardzo waska z wysokimi szafkami urzadzona na zolto, pokoje sa male i biale, oczywiscie ide na pietro domu i tam w pokoju z otwartym oknem znajduje szescioletnia dziewczynke, brudna, ma dlugie nieuczesnae ciemne wlosy, skacze po duzym brudnym lozku, w jakiejs sukience i mowi ze jest tu uwieziona - i juz wiem ze musze uciekac bo ktos odkryl ze ja wiem ze ta dziewczynka jest przetrzymywana - uciekam przez to otwarte okno, po dachu schodami w dol, i znajduje sie przy bramie osiedla gdzie sprawdzaja dokumenty, przedemna jedna osoba, czuje ze musze sie spieszyc i w momencie jak juz prawie jestem na wolnosci czyli jedna noga poza brama lapia mnie starznicy takie o to dziwnosci mi sie snily i mocno zapadly w pamiec - z gory dziekuje za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi