malutkazamotka Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 witam snilo mi sie ze moj zmarly narzeczony przyszedl do mnie i kazal sie ubrac. pytam w co a on ze moga byc krotkie spodenki lub spodnica a to dla mnie bardzo dziwne bo nigdy za zycia nie pozwalal mi sie tak ubierac wiec we snie zalozylam krotkie spodenki, a pote co jest dziwne kilka razy przysnil mi sie zegarek- zakladalam go ciagle na druga str co to wlasciwie znaczy???? z gory dziekuje Cytuj
Pysiaczek Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 Myślę, że Twój narzeczony zrozumiał swój błąd który popełniał za życia nie pozwalając Ci się ubierać w spodenki i spódnice i teraz już nie ma nic przeciwko. Co do zegarka to odnoszę wrażenie, że boisz się presji upływu czasu i nie chcesz zakańczać/zaczynać czegoś w swoim życiu. Cytuj
malutkazamotka Napisano 25 Kwietnia 2010 Autor Napisano 25 Kwietnia 2010 dziekuje byc moze i tak wlasnie jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi