koteczek29aw Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 wyciagnelam trzy karty co do przyszlosci obecnego jeszcze zwiazku i wszyko mi: pies, pierścień, kosa-czyli wkrótce ten zwiazek sie zakonczy? jakies podpowiedzi? bo jeszcze malo wiem o tych kartach. Cytuj
werona Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 wyciagnelam trzy karty co do przyszlosci obecnego jeszcze zwiazku i wszyko mi: pies, pierścień, kosa-czyli wkrótce ten zwiazek sie zakonczy? jakies podpowiedzi? bo jeszcze malo wiem o tych kartach. A jaka to talia i jak jest zwrócona Kosa do Pierścienia? Cytuj
koteczek29aw Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Napisano 24 Kwietnia 2010 A jaka to talia i jak jest zwrócona Kosa do Pierścienia? kosa jest ostrzem do pierscienia a są to karty lenormand , talia 36 kart. Cytuj
werona Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 kosa jest ostrzem do pierscienia a są to karty lenormand , talia 36 kart. Pytałam o talię a nie jakie to karty... Może to być talia Piatnika, Mystical Lenormand i pewnie kilkanaście innych... gdybyś podała z jakiej talii korzystasz można by popatrzeć jak te karty wyglądają w rozkładzie... No w każdym razie: 18 Pies + 25 Pierścień + 10 Kosa = 17 Bocian 7 Żmija + 35 Kotwica 6 Chmury ja uważam że wierność w tym związku jak i sam związek będą zagrożone... coś się w nim zmieni... przyczyną może być jakaś kobieta z pracy tego pana... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi