Peter123 Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam. Tej nocy miałem dziwne sny. 1. Śnił mi się statek, który się przełamał i zatonął. Wokół widziałem ludzi w szalupach i topielców. Pamiętam jeszcze, że była przeprowadzana ewakuacja tego okrętu. 2. Kilka godzin później przyśnił mi się sklep, w którym kupowałem piwo i kasjerka zaczęła się ze mną kłócić. Proszę o interpretację o co może chodzić. Z góry dziękuję. Cytuj
ZawszeWinna Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 Z tego co słyszałam tonący statek oznacza, że poniesiesz jakąś stratę, lub nie powiodą się Twoje plany.Tymczasem alkohol często symbolizuję ucieczkę od życia i odpowiedzialności.Być może ktoś będzie próbował "sprowadzić Cie'' z powrotem na ziemię. Cytuj
Peter123 Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Napisano 24 Kwietnia 2010 Dzięki za pomoc. Może nie będzie aż tak źle z tym co myślę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi