karolinna Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 Hej. Proszę o wyjaśnienie symboli. Śniło mi się, że na prawej ręce w miejscu zgięcia (łokieć i te sprawy ) mam pieprzyki. Jeden to mam w rzeczywistości w ty miejscu, ale we śnie pojawiły się nowe. Były małe, ale widoczne. Między dwoma pojawiła się krosta, którą chciałam wycisnąć, ale nie miałam do niej dostępu przez te pieprzyki. Próbowałam jednak się jej pozbyć (- wyciskałam). Bolała mnie potem to miejsce. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 będziesz chciała się pozbyć czegoś ze swojego zachowania ale że to będzie częścią Twojej natury - to będzie ci ciężko Cytuj
Zajac1995lw2 Napisano 26 Kwietnia 2010 Napisano 26 Kwietnia 2010 mary_mary nic dodać nic ująć . ale zmiana może być ryzykowna bo nie można ruszać pieprzyków (grozi jakaś chorobą chyba rakiem skóry) nie wiem czy to ma znaczenie ale warto by było dopisać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi