Feder111 Napisano 26 Kwietnia 2010 Napisano 26 Kwietnia 2010 Juz ponad tydzien czasu nie mam dziewczyny.. dzisiaj mi sie snila. Bylismy w szkolnej bibliotece.. Byl tam jakis konkurs ale nie pamietam o co chodzilo. Bylem tam i moja byla dziewczyna tez. Bylo luzko i sie na nim polozylem. Ona siedziala na nim i sie spytala czy moze sie kolo mnie polozyc, to sie zgodzilem. Zamknalem oczy a ona pocalowala mnie 3 razy i powiedziala ze tak na prawde to mnie kocha. Pozniej wstalem i schodzilem po schodach na dol. Jadlem wtedy tosta z keczupem. Zszedlem na dol i sie obudzilem. Co ten sen moze oznaczac ? Cytuj
Pysiaczek Napisano 26 Kwietnia 2010 Napisano 26 Kwietnia 2010 Znów ja Ten sen to nic innego jak Twoja tęsknota za nią... Znam troszkę już Twoją historię i mogę napisać Ci tylko tyle byś przygotował się na sny z jej udziałem, które będą wynikiem pustki która pozostała po niej w Twoim wnętrzu. Tak naprawdę nie będą nic więcej oznaczać. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi