Skocz do zawartości

dziecko

Planeta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniłam o młodym chłopaku, który podbiegł do mnie przepełniony gniewem i zaczął mnie dusić, później pocałował mnie w czoło i przeprosił. Później siedziałam z mamą, starszą siostrą i przyjaciółką rodziny przy okrągłym stole i opowiadałam im o tym, a siostra zapytała czy czasem się w nim nie zakochałam, bo to nie jest najlepszy kandydat do westchnień, pokręciłam głową że nie ale moje oczy błyszczały, bo choć się go bałam to zakochałam się po uszy w tym dziwnym człowieku.

Pojechaliśmy razem na przejażdżkę, nie wiem dokąd, on prowadził a ja siedziałam i się go bałam , on krzywdził wszystkich tylko nie mnie. Wiedziałam że jest zły. Zaszłam z nim w ciążę i uciekłam od niego bo chciał mi zabrać dziecko. Urodziłam nasze dziecko nad urwiskiem, a gdy leżałam wykończona po porodzie przyszły dwa dziwne stwory niby niedźwiedzie, choć wyglądały trochę inaczej. Te dwie hybrydy zrzuciły mnie w przepaść i zabrały dziecko do ojca. Nie wiem jakim cudem ale przeżyłam upadek i próbowałam ratować swoje dziecko. Później znowu byłam z mamą, która mi pomagała. Niebo było granatowo fioletowe choć był dzień a ludzie uciekali w popłochu przed mężczyzną z którym miałam dziecko, a ja stałam na wietrze i tłumaczyłam dziwne starodawne pismo na rozłożonych kartach, dzięki którym mogłam odnaleźć moje dziecko. Nie wiem jak się skończył bo obudził mnie budzik.