Skocz do zawartości

sny z bratem jak potraficie pomóżcie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak możecie pomóżcie ostatnio mam wręcz koszmary w których jest mój brat i ja.

Pierwszy :

Jest zima, jadę samochodem z bratem, nagle on zabiera mi kierownicę wypycha mnie z auta. Biegnę do domu tam jakieś obce dzieci bawią się w salonie, przychodzi ich ojciec i chyba były właściciel domu i je wygania. Przychodzi mój brat . Pytam się go o auto , a on mówi że je zostawił na drodze. Biegnę żeby zobaczyć na zakręcie nie ma samochodu ale porozrzucane rzeczy, zaczyna mnie boleć brzuch widzę radiowóz, karetkę, rozbite dwa auta. Rozglądam się a w rowie jest mój samochód zmasakrowany. Jestem zły na brata o to że tak zostawił auto a płaczę ze względu na ofiary. Miotają mną uczucia złości i żalu.

Drugi :

jestem z bratem w moim rodzinnym mieście. On bierze moje auto bez pozwolenia gdzieś jedzie. Po chwili przychodzi, pytam się gdzie zostawił auto, odpowiada mi że samochodu nie ma. Biegam i szukam auta zgłaszam na Policji kradzież. Jestem wściekły na brata bo auto jest mi potrzebne żeby dotrzeć do pracy , wściekłość we mnie narasta jak widzę jego lekkomyślne podejście do całej sprawy. Koło posterunku widzę auto podobne do mojego przyglądam się ale to nie moje . Krzyczę na brata że głupio się zachowuje, z nikim się nie liczy i wszystko lekceważy, jestem na niego wściekły, a on się śmieje i udaje że nic się nie stało

Zastanawia mnie co to wszystko może znaczyć nigdy nie rozumiałem snów może ktoś potrafi pomóc??