lubstein Napisano 28 Kwietnia 2010 Napisano 28 Kwietnia 2010 miałam strasznie dziwny sen: szłam na czworaka za moją przyjaciółką, musiałyśmy przejść pod kładką, nagle zobaczyłyśmy stado setek szczurów, moja przyjaciółka kazała mi się nie ruszać, odwróciła się do mnie przodem, klęczałyśmy i złapałyśmy się czegoś ja prawą a ona lewą ręką, szczury szły i nic nam nie robiły, ale nagle dwa zabrały się za moją dłoń a dwa - za dłoń mojej przyjaciółki i gryzły je do kości od nadgarstka po czubki palców, nie było jednak krwi. my nic nie mogłyśmy zrobić, nie ruszałyśmy się ale patrzyłyśmy sobie w oczy z takim wielkim przerażeniem i bólem. co ten sen może oznaczać? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 28 Kwietnia 2010 Napisano 28 Kwietnia 2010 plotki i obgadywanie które będzie miało nieprzyjemne skutki, poczujesz się dotkliwie "pogryziona" przez takie zachowanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi