zatroskana Napisano 28 Kwietnia 2010 Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam. Mialam dziwny sen i w miare waszych mozliwosci prosze o jego interpretacje. Bylam na jakims wyjezdzie i chcialam zrobic mojemu chlopakowi niespodzianke wracajac wczesniej.niestety nie zatsalam go w domu.okazalo sie ze byl ze swoja stara znajoma <ktora znam i ktora caly czas z nim pisze>na weselu.zostal u niej na noc. i najgorsze w tym snie bylo to,ze on mi opowiadal o tym jak spali , w jaki sposob ja piescil itp... co ma oznaczac ten sen? pomozcie mi go zrozumiec:((( Cytuj
Gość SooYoung Napisano 28 Kwietnia 2010 Napisano 28 Kwietnia 2010 ten sen pokazuje Twoje obawy że on może do niej wrócić, skoro nadal mają ze sobą kontakt - martwisz się co do jego intencji, chciałabyś poznać cała ! prawdę na czym polega teraz ich relacja ale obawiasz się czy on jest wobec ciebie szczery i czy nie dowiesz sie czegoś co cię zaboli - tak jak w tym śnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi