hoodboyz Napisano 29 Kwietnia 2010 Napisano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) Snilo mi sie ze wypelniam kupon w totka . Bylo by ok gdyby nie to ze snila i sie jedna liczba a resztka taka saa czyli np : 3 , 5 ,5 , 5 ,5 , 5 . Nie wie czy mam to traktowac serio i probowac kombinacje z tamtymi liczbami czy nie . Moge podsunac to ze te dwie liczby ktore mi sie snily to 3 i 6 czyli jakby 3 ilosc zakladow ile wysylam i 6 bo o szóstce każdy marzy . Jest to dla mnie ważne bo to pierwszy proroczy sen jaki miałem a ostatnio po prostu żyje totkiem , marze o wygranej zresztą jak każdy ; ) prosze o odpowiedź Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez hoodboyz Cytuj
Pysiaczek Napisano 30 Kwietnia 2010 Napisano 30 Kwietnia 2010 to pierwszy proroczy sen jaki miałem A kto Ci powiedział, że to sen proroczy ??? Jestem pewna, że to tylko Twoje przekonanie. ostatnio po prostu żyje totkiem A to odpowiedź na sen. To nic innego jak tylko odbicie Twoich myśli i marzeń (o szóstce ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi