Kruger Napisano 29 Kwietnia 2010 Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam. To jest mój trzeci ;D post na tym forum i w nim chciałbym zapytać co myślicie o tym programie. Szerzej co myslicie o tych przypadkach. Mam swoją teroię na to, lecz wcześniej chciałbym usłyszeć Wasze opinie. Nie jestem pewien czy dobry dział wybrałem ;/ Zapraszam do wypowiedzi. [video=youtube;BQHNiG5wHyE] [video=youtube;3wL8WFDelK8] [video=youtube;kiExBb6IvBs] Cytuj
tribalbellydancer Napisano 30 Kwietnia 2010 Napisano 30 Kwietnia 2010 Odcinek o Tarocie? Zastraszanie....I ta cala opraca mroczna muzyczka..nie jaram sie. Cytuj
La Papesse Napisano 5 Czerwca 2010 Napisano 5 Czerwca 2010 Nawet o tym nie mówcie, bo ten program to taka siara że się płakać chce, a dla mnie najgorsze jest to, że wykorzystuje zwrot z wiersza Szymborskiej, co mi się wcale a wcale nie podoba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi