Skocz do zawartości

byłe miejsca zamieszkania

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam ,czy jest moze ktos kto pomoze mi wyjasnic moje sny,

otoz od kilku lat sni mie sie moje byle mieszkanie na ktorym mieszkalam jako dziecko a potem jako panienka,sen ten powraca co jakis czas,drugi sen to mieszkanie w ktorym mieszkalam jako juz mezatka przez 10 lat,obecnie mieszkam gdzie indziej,reasumujac to wszystko to snia mi sie ciagle poprzednie miejsca zamieszkania,jakies to dla mnie dziwne !!!!!

Napisano

czemu Cie to dziwi?

przeciez mieszkałas tam tyle lat.. na pewno masz sentyment do tych mieszkan, na pewno przezylas tam wiele dobrego i tez złego.

Wspomnienia pozostają. Ja tez zmienilam niedawno miejsce zamieszkania, wyprowadzilam sie z mieszkania w ktorym mieszkałam od dziecinstwa do niedawna.. Tez czesto mi sie sni, a snilo sie chyba od zawsze[ jesli akcja byla w jakims pomieszczeniu to bylo to pomieszczenie wlasnie z tamtego domu]. Czasami mysle tez ze dom to nie tylko budynek, to takze rodzina,bliscy ludzie.. takze pomysl tez nad tym aspektem.

mozliwe ze wołają za Tobą wspomnienia i tęsknota za porzuconym domem, ale mozliwe też , ze to zaległe niedokończone sprawy. Mysle ze powinnas zrobic sobie podsumowanie zycia w tamtych mieszkaniach, pozamykac wszelkie sprawy i zaczac zyc terazniejszoscia! niech minione rzeczy nie zaprzataja Ci głowy bo waże jest "tu i teraz" :)

Oczywiscie to moje zdanie i tak bym zrobiła ja, moze to nic nie da i moze to totalne brednie, jednak napisalam to co ja bym zrobila, bo chcialam Ci pomoc ;)

Napisano

mysle ze masz racje ze to wspomienia i tesknota,jesli chodzi o pozamykanie spraw to nie takie to proste poniewaz wiekszosc tych ludzi z ktorymi mieszkalam a ktore mi sie snia nie żyją i nawet nie wiem jak sie za to zabrac,dziekuje za odpowiedz,

Napisano

jeśli osoby które Ci się śnią, już nie żyją, może snią się dlatego,abys sobie o nich przypomniala, moze w ten sposob proszą o małe wsparcie w postaci modlitwy.

nie wiem czy jestes wierzaca i czy się modlisz, ja do takich osob nie należę, ale to co wyżej napisalam słyszalam juz kilka razy od różnych ludzi, takze moze cos w tym jest..