Skocz do zawartości

Pentagram, telewizja, gwałt

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Vampirella
Napisano (edytowane)

Witam!

Miałam dzisiaj dosyć dziwny sen. Śniło mi się że oglądam telewizję, a leciały w niej tak jakby wiadomości.

Cały czas patrzę w ekran i to co potem zobaczyłam to były bardzo okrutne, brutalne sceny gwałtów na kobietach, dzieciach, mężczyznach, wszystkie te ofiary były zabijane. Cały czas dokonywał ich jeden i ten sam mężczyzna.

Mówiono ciągle w tej telewizji o poszukiwaniach właśnie tego gwałciciela, lecz próby złapania go się nie powiodły.

W następnej części snu siedziałam w pokoju na kanapie a ten gwałciciel obok mnie. Próbował mnie dotknąć ale się odsunęłam.

Wtedy usiadł on po drugiej stronie pokoju na krześle. Kiedy tak siedział spostrzegłam że że ma zawieszony na szyi

złoty pentagram, w którym było 5 symboli. Pamiętam później że powiedziałam mu że jest diabłem bo ma wyryte diabelskie pieczęci w pentagramie i kazałam mu się wynosić z pokoju.

A on wtedy na mnie spojrzał takim dziwnym wzrokiem jakby się zaraz miał śmiać, a jego oczy były takie czerwone przerażające trochę. A potem się obudziłam.

Bardzo proszę o zinterpretowanie mojego snu.

Edytowane przez Vampirella
Gość Vampirella
Napisano

Dziś znowu śnił mi się ten sam sen, czy ktoś mógłby pomóc w interpretacji?