karolina148 Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 Proszę o interpretację snu. Śniło mi się, że byłam na mszy świętej i siedział ze mną w ławce ksiądz. Był ubrany normalnie w sutanne mimo, że nie odprawiał mszy. Miałam rękę położoną na ławce i w pewnej chwili on złapał mnie za rękę.Poczułam wtedy jakby lęk,nie wiedziałam jak się zachować. Spojrzałam na niego, tylko się uśmiechnął i usłyszałam jego myśli ,,to nie jest zabronione, należy ci się trochę ciepła" Drugi sen (z tym samym księdzem) poszłam do niego na plebanie- zadzwoniłam, bo chciałam porozmawiać ale jak już zadzwoniłam to chciałam uciec, ale ksiądz wyszedł i musiałam z nim iść, miał ze sobą sporo książek. Poszliśmy do jakiegoś ogrodu i rozmawialiśmy (nie pamiętam o czym). Znam księdza który mi się śnił, jest ważny w moim życiu, choć mam co do niego dużo wątpliwości. Pozdrawiam! Cytuj
karolina148 Napisano 10 Maja 2010 Autor Napisano 10 Maja 2010 jeszcze raz proszę o interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi