Skocz do zawartości

Proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć jestem tu pierwszy raz , napisze wam kilka moich snów , które w jakiś sposób utknęły mi w pamięci choć były bardzo dawno.

1.Byłem w szkole na ślubowaniu klas pierwszych. Patrzyłem się na dziewczynę z mojej szkoły , z którą się nie znam. Była to jeszcze próba. Stoję na przeciwko niej , ona mówiła wiersz i patrzyła się na mnie. Po kilku sekundach uśmiechłem się do niej , ona do mnie również. Nic nie widziałem oprócz niej , a ona raczej oprócz mnie.

- Gdy się obudziłem , byłem w bardzo dobrym humorze i byłem bardzo otwarty.

2.Byłem na przerwie i rozmawiałem z koleżanką , to raczej było o sprawdzianie. I zobaczyła nas z daleka tamta dziewczyna , gdy się spojrzałem na nią równocześnie z koleżanką , to ona zrobiła taką dziwną minę , jakby zdziwienie . Lecz nie patrzyła się na mnie , tylko na moją koleżankę. Później odeszła.

- Gdy się obudziłem , byłem zamknięty w sobie.

3.Śniło mi się , że grałem w piłkę z kolegami . Byłem tam najsłabszy , jakby oni się polepszyli , a ja nie. Zaczęli mnie wyzywać , czułem strach i odrzucenie. Po jakimś czasie , zobaczyłem mojego kuzyna , który ćwiczył ze mną . Te treningi były bardzo męczące.

- Gdy się obudziłem , byłem bardzo zmęczony.

Bardzo proszę o interpretacje , ponieważ jest to dla mnie ważne

Gość SooYoung
Napisano

1. ten sen pokazuje Twoje pragnienie przeżycia uczucia, zauroczenia, bliskości :)

2. także dotyczy relacji emocjonalnej z dziewczyną z 1 snu, we śnie pojawił się Twój lęk czy ona nie będzie o Ciebie zazdrosna,

ogólnie jak dziewczyny odbierają cię jako mężczyznę

3. w tym śnie widać Twoje obawy czy masz w sobie dość siły i odwagi żeby zaistnieć w grupie, czy sie czymś wyróżniasz, czy raczej czujesz się przegrany,

sen pokazuje żeby popracować nad poczuciem własnej wartości