Skocz do zawartości

byla dziewczyna mojego chlopaka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Parę razy w miesiącu śni mi sie była dziewczyna mojego chłopaka . Widziałam ją raz na oczy i na zdjęciach. Zwykle jest to niemiły sen, ponieważ mój chlopak albo mnie z nią zdradza albo ze sobą rozmawiają uśmiechając się do siebie . Często w tych snach rozstajemy się . . Jestem z nim ponad 2 lata i wiem że w rzeczywistości jej nienawidzi gdyż zrobiła mu wiele przykrości będąc z nim. Jak poradzić sobie z tymi snami?? Czy przestane o niej śnić?? Proszę o interpretację .

Gość SooYoung
Napisano

Takie sny pokazują Twoje obawy ze oni mogą znowu być razem,

wiesz że on jej nie lubi ale podświadomie masz obawy czy nie jest inaczej :(

problem polega na braku zaufania i poczuciu własnej wartości - dlatego pojawia się podświadomy lęk że on do niej wróci,

nie jesteś do końca pewna jego uczuć i tu pojawia się sprawa braku zaufania, dodatkowo myślisz że ona mogła być w czymś lepsza od Ciebie :(

olgusiek18 rozwiązaniem tej męczącej sytuacji jest przyjrzenie się waszej relacji - jak Twój chłopak cię traktuje, jeśli nie masz mu nic do zarzucenia to popracuj nad zaufaniem w związku

i praca nad swoimi przekonaniami że jesteś warta uczuć i jesteś też wartościową osobą, która nie musi się obawiać eks swojego chłopaka,

pozdrawiam :)