kanibal Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 (edytowane) Znacie jakieś ćwiczenia rozwijające intuicję i jasnosłyszenie ? Moglibyście podać mi parę przykładów ? Edytowane 6 Maja 2010 przez kanibal Cytuj
Wasilij Napisano 12 Maja 2010 Napisano 12 Maja 2010 Witam. Myślę że ogólnie rozumiany rozwój duchowy może tutaj coś podziałać. aczkolwiek nie przyjdzie to z dnia na dzień a bardziej z roku na rok Cytuj
Cadaveris Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 Medytacją i rozwój czakramów ( zwłaszcza 3 oka ) na pewno pomoże ;] Zerknij do działu z medytacjami a z pewnością coś znajdziesz Cytuj
Uśmiechnięty kłamca Napisano 5 Czerwca 2010 Napisano 5 Czerwca 2010 Ja zapalam przed sobą lampę kwarcową i zwijam się na coś na kształt papieru toaletowego. I jak się rozwijam to wszystko jest jasne bo tylko ta lampa tam jest TA DA !!! Jasno-widzenie. Ty musisz znaleźć własną drogę do swoich marzeń. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi