LadySatan23 Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 Kolejny dziwny sen. Dzisiaj śniła mi się dziwna wojna między naszą epoką a epoką sredniowiecza. Ja byłam częściowo syreną i potrafiłam przewidywać przyszłość. Miałam 2 siostry ( również syreny) przewidziałam imię tego,k tóry napadnie na naszą epokę i zechce ją zniszczyć. Imię napisane było na pisasku. Po pewnym czasie pojawili się "źli" ludzie z średniowiecza i zaczęła się wojna. Ja zakochałam się w ich przywódcy. Na imię miał Alex. Był on wściekły, iż to przezemnie moja epoka dowiedziała się o napadzie. również z mojej winy zginął brat Alexa. (ten którego imię widniało na piasku) Za wszelką cenę chciałam wrócić z Alexem do średnowiecza. I wróciłam tyle, że jego żołnierze rozcinali mi skórę na ciele maczetami a na miejscu ( w krainie Aleksandria ) położyli mnie na skale i zaczęli biczować. Po czym sen się zakończył. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi