Skocz do zawartości

hotel i winda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry :) Jestem nowicjuszką na forum, dziś się zarejestrowałam. Sporadycznie korzystam z internetowego sennika, wydaje mi się, że od jakiegoś czasu jego szata graficzna się zmieniła a przy okazji interpretacje symboli sennych stały się uboższe a link skierował mnie tutaj :).

Sny miewam przeróżne, zazwyczaj dobrze je pamiętam. Dziś miałam taki : śnił mi się hotel, do którego szłam, w którym mieszkałam, ale jak przychodzi co do czego to nie pamiętam numeru pokoju i plączę się po korytarzach (to już kolejny taki sam sen). Jeździłam windą z góry na dół, mnóstwo pięter a ona nie zatrzymywała się na tym wybranym przeze mnie, omijając je ciągle to w górę, to w dół. Śnił mi się też pociąg kiedy byłam w drodze do tego hotelu, musiałam przepuścić go stojąc na torach i jeszcze prysznic, który brałam w tym hotelu (ale jakiś zbiorowy, dziwaczny, dużo ludzi, nie mogłam swobodnie się rozebrać).

hm... :) to tyle, czy ktoś mógłby pomóc mi zinterpretować mój sen??? :) pozdrawiam, aga1master

Gość SooYoung
Napisano

Winda, pociągi to symbole zmian w życiu, hotel pokazuje anonimowość i poczucie zagubienia w tej sytuacji,

możliwe że przechodzisz teraz jakiś nerwowy okres i emocje, napięcie pokazują się właśnie w tego rodzaju snach,

prysznic - oczyszczenie, popracuj nad oczyszcaniem psychiki ze zbędnych emocji, nie noś ze sobą tego bagażu bo za bardzo obciążasz swoją podświadomość

Napisano

Bardzo dziękuję :)..... oczyszczanie psychiki z emocji to dla mnie trudna sprawa:(