billie_jean4 Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 Jaka jest osoba o takim imieniu? Jest trochę rzadkie i nie mogę nigdzie znaleźć... Cytuj
Qska Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 znalazłam na str http://www.hejwesele.pl/znaczenie,imion,83.php SONIA - ZDROBNIENIE I SKRÓTY: Sonka, Sońka POCHODZENIE I ZNACZENIE: rosyjskie: zdorbnienie imienia Zofia IMIENINY: 30 wrzesień OPIS: Nierzadko osiąga tytuły naukowe. Ciągle pragnie dojść do sedna sprawy, jest dociekliwa. Nie umie jednak pracować systematycznie. Jest miła, zmysłowa, towarzyska, lubi być otaczana przez adoratorów. W miłości niestała, w małżeństwie konkretna i nie przewrotna. Kocha rodzinę, ale nie przywiązuje się zanadto do ogniska domowego. Posiada uzdolnienia przywódcze. ZNANE IMIENNICZKI: Sonja Henie ( łyżwiarka ). Cytuj
billie_jean4 Napisano 16 Sierpnia 2007 Autor Napisano 16 Sierpnia 2007 Dzięki;)Powiem ci że w większości pasuje:) Cytuj
sp01 Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 znalazłam na str http://www.hejwesele.pl/znaczenie,imion,83.php SONIA - ZDROBNIENIE I SKRÓTY: Sonka, Sońka POCHODZENIE I ZNACZENIE: rosyjskie: zdorbnienie imienia Zofia IMIENINY: 30 wrzesień OPIS: Nierzadko osiąga tytuły naukowe. Ciągle pragnie dojść do sedna sprawy, jest dociekliwa. Nie umie jednak pracować systematycznie. Jest miła, zmysłowa, towarzyska, lubi być otaczana przez adoratorów. W miłości niestała, w małżeństwie konkretna i nie przewrotna. Kocha rodzinę, ale nie przywiązuje się zanadto do ogniska domowego. Posiada uzdolnienia przywódcze. ZNANE IMIENNICZKI: Sonja Henie ( łyżwiarka ). Naprawde sporo sie zgadza... wiem co mówię Cytuj
cantacs Napisano 27 Grudnia 2010 Napisano 27 Grudnia 2010 Wszystko się zgadza w moim przypadku:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi