nico69c Napisano 8 Maja 2010 Napisano 8 Maja 2010 Śniło mi się,że wracam po środku nocy ze szkoły i jak wychodzę z za budynków zauważam pełnię księżyca. Nagle zamieniam się w wilkołaka,na którego ludzie się rzucają. Zaczynam rozszarpywać ludzi i kąsać,żeby byli tacy jak ja. Przelałem wiele krwi,ale sen mnie się podobał,tylko nie wiem co oznacza. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Maja 2010 Napisano 8 Maja 2010 Ten sen pokazuje że powinieneś zaakceptować w sobie także i tą zwierzęcą część natury, tak by nie atakować ludzi, nie walczyć z nimi, tylko okiełznać w sobie chęć agresji, nie zawsze na krytykę otoczenia trzeba reagować wybuchem, może tu chodzić np. o kłótnię, chęć walki Księzyc pokazuje to co ukryte, niezalezne od nas, podleganie prawom natury - popracuj nad tym, pogódź się że masz prawo do gniewu ale nie musisz go okazywać w tak gwałtowny sposób, im wcześniej to zrobisz tym lepiej dla Ciebie i nie "przelejesz" wiele krwi innych ludzi, nie będziesz szedł przez życie po tzw. trupach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi