majka 2 Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 dziwny byl ten sen,ujrzalam mojego ukochanego jak sie zabawia w lozku z jakas dziewczyna i jak mnie zobaczyl to powiedzial zebym sie przylaczylam po tym mnialam mieszane uczucie obrzydzenie do niego nie wiem co to ma wogole oznaczac normalnie w zyciu codziennym uklada nam sie bardzo dobrze ale po tym snie to nie wiem co nam myslec Cytuj
Gość SooYoung Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 Może to być podświadoma obawa czy Cie nie zdradzi, a nawet jakby to zrobił czy w jakiś sposób nie wolałabyś mu wybaczyć i nadal z nim być. Te zaproszenie żebyś przyłączyła się do zabawy to jakby zgoda na zdradę co wywołało w Tobie obrzydzenie, Twoja podświadomość pokazała Ci żebyś trzymała się pewnych norm moralnych, nie ma co ich przekraczać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi