goya252 Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 Śnił mi się dzisiaj czarny kot.....Za wszelką cenę chciał się dostać do domu a ja go nie chciałam wpuścić....Za oknem, pod drzwiami...zawsze był. Śniło mi się jeszcze jakieś zwierzę ale nie pamiętam....W sennikach to zły znak....aż nie chcę o tym myśleć ;( Cytuj
goya252 Napisano 10 Maja 2010 Autor Napisano 10 Maja 2010 Shi-pao na zdrowie mówisz? hmmmm..... Cytuj
shi-pao Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 zdecydowanie to ten kierunek ale niekoniecznie zdrowie fizyczne, choć też. stany lekowe, depresyjne, to wszystko też choroby a tu jest wyraźny symbol i to już nadchodzący a nie w jakiejś odległej przyszłości. Cytuj
goya252 Napisano 10 Maja 2010 Autor Napisano 10 Maja 2010 Niedobrze....dopiero niedawno odzyskałam w miarę równowagę psychiczną po bardzo przykrych wydarzeniach tamtego roku (śmierć taty i przeboje z "kochaną" rodzinką). Echhh oby sen nie miał odzwierciedlenia w rzeczywistości... Cytuj
shi-pao Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 wiesz, sen jest ostrzeżeniem, zatem przygotuj się i bądź dobrej myśli przecież nic nie musi się wydarzyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi