beki123 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Proszę o interpretację Mojego snu. Śniło mi się że hodowałam ślimaki. Młode larwy tych ślimaków rozwijały się w początkowym okresie w kokonach. Kokony te przyczepiły się do Moich włosów, a larwy wydostające się z tych kokonów były drapieżne i wgryzały się się w skórę w podobny sposób jak pijawki.Ja chcąc się pozbyć tych pijawek z włosów zaczęłam je wyrywać sobie z głowy, by wspomniane mięczaki nie dostał się do mojej skóry. Ten sen bardzo mnie przeraził. I Chciałabym znać jego znaczenie. Mógłby Mi ktoś w tym pomóc. Cytuj
Gość Varyvein Napisano 12 Maja 2010 Napisano 12 Maja 2010 Właściwie śniły Ci się trzy rodzaje zwierząt, które ulegały metamorfozie w kolejnego innego. Tak właśnie jest w życiu z myślami na czyiś temat, a tu chodzi o opinię na Twój temat. W gronie znajomych i rodziny staraj się nie popełniać głupstw, bo inaczej będziesz zmuszony do obrony przed zarzutami! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi