dino Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Na początek napiszę, że zastosowałam się do prośby boadicea, ale nie znalazłam możliwej odpowiedzi. Sen był bardzo dokładny i realistyczny. Spłonął nasz dom, a pożar zapruszyła moja córeczka rozrzucając żarzący się popiół z kominka. Z tego co pamiętam, to było kilka prób, takich przypadkowych, ale ta skończyła się totalnymi zgliszczami. Okropny widok :cry: . Szczęściem nikomu nic się nie stało. Jako pogorzelców zakwaterowali nas w jakimś obskórnym jakby ośrodku dla uchodźców, dostaliśmy 1 pokój na całą rodzinę. Sen kończy się naszym przybyciem na wspólną stołówkę - nikt z was nie chciałby być zaproszony na taką - brudne talerze, jedzenie z wyglądu odpychające, choć głodne dzieci zjały ze smakiem. Reasumując sen mało przyjemny. Pozdrawiam wszystkich stałych bywalców. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arien Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 miałam kiedyś bardzo podobny sen. byłam u babci, ogień zaprószył wujek, który w rzeczywistości jest bardzo nerwowy. ja i mama latałyśmy w kółko na podwórku krzycząc pomocy, wujek się śmiał a babsia lała go laską po głowie. pożar przeszedó na całe gospodarstwo, z obory uciekały zwierzęta parami jak w arce noego, konie, krowy, żyrafy, słonie, myszy, niedźwiedzie... a my biegałyśmy w kółko, śmiejacego się wujka babcia dalej po głowie lała laską i tak cały czas :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts