Skocz do zawartości

Postrzał

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ostatnio przysnil mi sie dosc dziwny sen i nie wiem co moze znaczyc. na poczatku bylam na zjezdzalni, nagle pojawil sie moj tata i mnie zastrzelil (dostalam w glowe). nastepnie zastrzelil moja mlodsza siostre. ja zamiast zjechac po zjezdzalni znalazlam sie w autobusie. byla ze mna jedna kobieta, ale jej nie znalam. rana zaczela mi sie zarastac i ogolnie przezylam (postrzal w glowe, dziwne), wysiadlam z autobusu i poszlam do domu. nikt nie wiedzial o tym ze moj tata do mnie strzelil. nastepnego dnia w szkole, nie wiadomo skad dowiedziala sie o tym moja kolezanka a klasy (kiedys sie z nia przyjaznilam) i koniecznie chciala ze mna o tym porozmawiac ale ja nie chcialam i sie poklocilysmy. wiecej nie pamietam.

Gość SooYoung
Napisano

ten sen pokazuje że możesz być zraniona przez swoich bliskich, może to być konflikt, sytuacja po której poczujesz się jakby ci właśnie"strzelili w głowę"

wszystko zależy od waszych wzajemnych relacji, przeżyłaś we śnie więc ta sprawa dobrze się zakończy,

pamiętaj tylko że sa różne sytuacje i nie dobrze jest chować do siebie długo urazę

zjeżdżalnia symbolizuje tu Twoje życie, jakbyś nadal zachowywała się jak mała dziewczynka, strzał od taty to znak że czas oprzytomnieć i dorosnąć

autobus to zmiany w życiu, cała ta sytuacja zmieni Twoje spojrzenie na relacje z ludźmi