alemik Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 ostatnio przysnil mi sie dosc dziwny sen i nie wiem co moze znaczyc. na poczatku bylam na zjezdzalni, nagle pojawil sie moj tata i mnie zastrzelil (dostalam w glowe). nastepnie zastrzelil moja mlodsza siostre. ja zamiast zjechac po zjezdzalni znalazlam sie w autobusie. byla ze mna jedna kobieta, ale jej nie znalam. rana zaczela mi sie zarastac i ogolnie przezylam (postrzal w glowe, dziwne), wysiadlam z autobusu i poszlam do domu. nikt nie wiedzial o tym ze moj tata do mnie strzelil. nastepnego dnia w szkole, nie wiadomo skad dowiedziala sie o tym moja kolezanka a klasy (kiedys sie z nia przyjaznilam) i koniecznie chciala ze mna o tym porozmawiac ale ja nie chcialam i sie poklocilysmy. wiecej nie pamietam. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 ten sen pokazuje że możesz być zraniona przez swoich bliskich, może to być konflikt, sytuacja po której poczujesz się jakby ci właśnie"strzelili w głowę" wszystko zależy od waszych wzajemnych relacji, przeżyłaś we śnie więc ta sprawa dobrze się zakończy, pamiętaj tylko że sa różne sytuacje i nie dobrze jest chować do siebie długo urazę zjeżdżalnia symbolizuje tu Twoje życie, jakbyś nadal zachowywała się jak mała dziewczynka, strzał od taty to znak że czas oprzytomnieć i dorosnąć autobus to zmiany w życiu, cała ta sytuacja zmieni Twoje spojrzenie na relacje z ludźmi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi