Skocz do zawartości

Prosba o interpretacje...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mialem jakis dziwny sen.. Zaczne od poczatku:

Najpierw snilo mi sie, ze razem z kolega zbieram orzechy.. jako pierwszy zbieral on, a pozniej ja. Nie pamietam ile on, ale ja uzbieralem 100 orzechow.

Pozniej poszedlem z kuzynem do warzywniaka (chyba do pracy). To byl sklep mojego wujka. Spotkalismy tam starsza pania, ktora znam, i obieralem banany. Troche to dziwne, ale tak bylo..

chyba na drugi dzien bylo jakies swieto i sklepy byly pozamykane. Wsiedlismy w samochod (nie wiem ile osob, wiem ze ja prowadzilem) i pojechalismy szukac jakiegos sklepu. Kupilismy piwa, i wracajac jechalem przez jakis most. Najechalem na kraweznik i scentrowalem felge. Pojechalem do warsztatu w ktorym pracuje mojego ojca znajomy. Jego kolega wyciagnal jakis oliwek, przejechal po tej feldze i byla juz prosta. Zaplacilem mu 20 zl, dal mi ten olowek, wyszedlem i sen sie skonczyl.. nie wiem czemu mam takie dziwne sny.. Co to moze oznaczac ?

Gość Varyvein
Napisano

Oznacza, że zaczniesz nabierać mądrości życiowej i zawodowej. Jesteś człowiekiem zaradnym i technicznie uzdolnionym. Jeśli pojawi się jakiś problem techniczny, będziesz umiał go z lub bez pomocy rozwiązać. Sny dużo mówią o nas samych. Warzywniak i obieranie bananów to jest jak wykuwanie talentów. To znaczy, że masz tych talentów wiele ale jeden z nich jest istotny w Twoim życiu (czy to ma coś wspólnego z motoryzacją? nie mów że tez oglądasz Top Gear) :))

Napisano

Varyvein może mieć rację, ale ja widzę tu jeszcze inną interpretację tego snu. Może dlatego, że już wiele snów Ci wyjaśniłam... No nie wiem, w każdym bądź razie może którąś z tych interpretacji ustosunkujesz do siebie ;)

Moim zdaniem taki sen może oznaczać trudny problem, który niełatwo jest rozwiązać lub jakąś nieprzyjemną sytuację w której niewiele będzie zależało od Ciebie.

Wydaje mi się, że może być ona wynikiem Twojej decyzji o zmianie czegoś w swoim życiu, o zakończeniu jakiegoś etapu i rozpoczęciu nowego.

Ale ten sen pokazuje, że najlepsze jest proste rozwiązania :)

Gość Varyvein
Napisano

Nikt nie ma monopolu na jedyną i właściwą interpretację, natomiast takie kwestie tylko ukazują, jak sny bywają niejednoznaczne i jak wiele interpretacji może być (tyle - ile jest darów). Często jest natomiast tak, że tą dobrą interpretacją okazuje się wypadkowa wszystkich pozostałych ;) Pozdrawiam koleżankę ;)