PatusiaBDG Napisano 15 Maja 2010 Napisano 15 Maja 2010 Śniło mi się że zdradził mnie mój mężczyzna. O dziwo z moją własną siostrą. Moja sis ma 14 lat a on ma 25 tym bardziej było to straszne. Zdradził mnie z nią dwa razy. Raz dnia poprzedniego w nocy dla korzyści . Chciał się czegoś od niej dowiedzieć. Dnia następnego około południa bo jak się później tłumaczył 'miał taką ochotę'. Jak moja siostra i on mogli mi to zrobić. W trakcie jak miałam pretensje do siostry i na nią krzyczałam co myślę okładałam ją .. w sensie biłam po twarzy otwartą ręką a ona była tylko przerażona i taka niewinna na twarzy. Mój facet tłumaczył się że akurat miał taką ochotę i nie wiedział że robi źle. Nie widział nic w tym złego, uważał to za normalne. Rozmawiając z nim uderzyłam go też z 2 razy. obudziłam się przerażona. Proszę o pomoc... Cytuj
Gość Varyvein Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Sen mówi, że obawiasz się zdrady w ogóle, tzn. nie jesteś tego mężczyzny w stu procentach pewna i mogę się założyć, że to jest przyczyną snu. Interpretacja jest dosyć prosta: myślisz dużo o siostrze (być może ma jakieś problemy o których się mówi na forum rodzinnym) dlatego utkwiła we śnie jako teoretyczna ofiara. Na tym miejscu mógłby być ktokolwiek inny i nie ma to większego znaczenia. Drugi problem jaki z tego snu się wyłania, to jest z Twojej strony - nie masz jak dac upustu swoim emocjom i często je skrywasz, gromadzisz złość aż wybuchniesz. Polecam ćwiczenia fizyczne Cytuj
PatusiaBDG Napisano 20 Maja 2010 Autor Napisano 20 Maja 2010 I to się kurde wszystko zgadza.... Ale ja się chyba udam do psychologa bo sobie nie radzę. Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi