Skocz do zawartości

Drgawki i prąd

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio staram się wyjść z ciała, ale... Jest właśnie "ale".

Otóż jak się relaksuję, i staram się dojść do OOBE metodą odliczania albo huśtawki to czuję "mrówki" i prąd w dłoniach i stopach oraz jakby coś chciało mi się wyrwać z ciała, ale nie może. Wtedy właśnie dostaję jakby "piorunem" w ciało i wszystko na nic, jestem zdezorientowana itd...

Jak mogłabym dojść do tego stanu OOBE? Wiele razy już próbowałam i nic.

Napisano

Spróbuj innymi metodami widocznie te nie są odpowiednie dla Ciebie każdy ma swoją musisz to wewnętrznie czuć otwórz się na to co pragniesz i chcesz mieć,a napewno to dostaniesz próbuj,a napewno się uda nie poddawaj się

Gość Dharma
Napisano

przechodzenie do stanu oobe poprzez stan relaksacji jest baardzo trudne bynajmniej ja tak myślę, a nawet troche niebezpieczne.. W czasie tego stanu zbyt mocno wiążesz swoja uwagę do "sensacji" w ciele jednocześnie nie pozwalając mu "odpłynąć" własnym torem.. Dlatego mała drgawka łatwo wybudza Ciebie ze stanu relaksacji i nici z oobe...

Najlepiej chyba wyspać się dobrze przed próba oobe i potem relaksować się nie do momentu wyjścia, lecz do momentu odpłynięcia w płytki sen (prawdopodobnie LD się zdarzy) z którego łatwiej i bezpieczniej do oobe..