grzala99 Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Witam. Ostatniej nocy śniły mi się następujące rzeczy: jeździłem tunelami w kopalni węgla kamiennego, gdzie kopałem i nasypywałem go do wózków, pracowali ze mną ludzie których znam na co dzień (real) ale nie miałem z nimi dobrego kontaktu. Ten okres trwał jakiś czas...następnie gdy już nie miałem do czynienia z węglem - przechadzałem się po osiedlach, gdzie spotykałem też znajomych - ale mimo wszystko czułem się samotny, opuszczony i podczas jednego z tych spacerów zobaczyłem psa podobnego z wyglądu i zachowania, który jest podobny do psa mojej mamy (maltańczyk) ale to nie był ten sam pies... ogólnie smutny obudziłem się po tym śnie. Pogrubione słowa są w tym śnie chyba najważniejsze i charakterystyczne. Dzięki za pomoc w interpretacji dodam że nie jestem ze śląska Cytuj
Pysiaczek Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Moim zdaniem ten sen odzwierciedla Twoje życie i uczucia. Pokazuje, że w głębi siebie chciałbyś ocieplać swoje relacje z ludźmi. Chciałbyś sprawić by atmosfera która panuje między Wami nie była tak chłodna jak jest teraz. Pies jest tu symbolem przyjaciela, którego chciałbyś znaleźć gdyż w rzeczywistości (tak jak i we śnie) czujesz się zagubiony, samotny i opuszczony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi