Ona81 Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Juz od dluzszego czasu zastanawiam sie nad tym ,ze jak cos ja powiem to za jakis czas sie tak staje ,dla innych osob nie musi to byc zdaznie pozytwne. Mozliwe ze to tylko zbiegi okolicznosci sa,ale jesli cos nie jest po mojej mysli to mowie ze bedzie tak i tak i to sie za jakis czas wydaza. Tez mam tak ze niestety mam prorocze sny i to negatywne tzn. śmierc mi sie sni ,ale nie wiem kto umrze z osob bliskich (rodzina lub bliscy znajomi); poprostu wiem ze cos sie wydazy nie dobrego ale nie wiem co i kiedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Hmm ja mma tak często szczególnie jak patrze na zdjęcie osób. Nie raz widze albo czuję i podejrzewam a po jakimś czsie dzieje sie coś zlego. Mysle, że to intuicja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ona81 Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 hm moze i to intuicja ale jesli chodzi o ta intuicje to mialam na mysli zdazenia u innych osob ,jak ktos mnie np;wkurzy to poprostu mowie sobie ze bedzie tak i tak ,albo zeby to i to sie stalo i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ona81 Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 Ona operujesz ogólnikami. ostatenigo zdania z tymi takami i totami nie zrozumiałam. wiem ze operuje ogolnikami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 wiem, ze np podświaodmość nie raz dziala za nas. ale niestety na pewne rzeczy nie ma sie wpływu hm moze i to intuicja ale jesli chodzi o ta intuicje to mialam na mysli zdazenia u innych osob ,jak ktos mnie np;wkurzy to poprostu mowie sobie ze bedzie tak i tak ,albo zeby to i to sie stalo nikomu czegoś zlego n=bo może wrocić moje myśli są bezwiednie i niewymuszone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nawia Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 ja bym jeszcze rzuciła podświadomość. Jeśli sobie wmówisz, że coś pójdzie źle - to pójdzie źle. Podświadomie własnie taki będziesz miała cel, niezależnie od teoretycznych założeń... Czyli że myślami zabija innych?? ;> Też tak mam jak się ma zdarzyć coś złego, najgorsze, że kiedy się zorientowałam, że to reguła przed czymś złym, wiem to ale nie potrafię nic zrobić bo nie wiem co z kim się stanie, ale wiem, że coś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts