norberts Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Witam dzisiaj miałem sen, który na tyle mnie zaintrygował, że postanowiłem sprawdzić co on znaczy. Byłem u mnie w jakimś miejscu w którym nigdy nie byłem choć widziałem, że to u mnie w mieście gdzieś. Była scena mała i pewien facet powiedział, że nikt nie wystąpi więc wszedłem na scenę i wykonałem jakiś kawałek sam po czym przyszli do mnie ludzie na scene. Wyszedlem z nimi i zobaczyłem jak mój dobry znajomy skacze sobie z dachu bloku na nogi, wstaje i wita mnie. Po tym odprowadza mnie i gapię się wtedy na spuszczoną sieć pajęczą i na pająka. Nagle widzę biedronkę, która leci prosto w pajęczynę i w ułamku sekundy znika pożerana pająka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norberts Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 Czy ktoś może mieć pojęcie o co w tym chodzi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 pierwsza część jest spoko, bo widać żeś śmiały, odwagi nie brak. bardzo dobrze. druga raczej nie ważna, jakkolwiek niespotykana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 druga część też ważna biedronka symbolizuje szczęście, szkoda że wpadła w sieci pająka - czyli jakby przez plotki to się zawali i cała odwaga może pójść na nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts