ania019 Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 hej moze mi ktos zinterpretować sen ? śniło mi sie ze poszłam do dentysty , i ta dentystka miała mi wyrwać zęba , ale nie wyrwała bo byla czymś zajęta , byla jak nigdy dla mnie mila, na koniec rozmowy dala mi nawet swoj telefon komórkowy , żebym miała nowy .... ;/ nie wyrwała mi tego zęba , ale za to kazała mi przyjść w innym dniu Co to może znaczyć ? Ogólnie boje sie dentystów , ale wiem ze źle dla mnie jak mi sie dentysta śni .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jul.nik Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 przyjaciel pomoże Ci w potrzebie, będziesz miała jakieś zmartwienie, problem, być może finansowy Nic złego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania019 Posted May 17, 2010 Author Share Posted May 17, 2010 dziękuje za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts