pawel060 Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Witam. Zapytam z ciekawości bo nigdy mi się nic nie śni, a jak już to bardzo, bardzo rzadko. Śniło mi się, że moja sąsiadka, która mieszka ze mną ma na swoim ogródku olbrzymie dynie (ale nie aż takie bardzo duże). Później przyjechali jacyś ludzie i te dynie zbierali i ustawiali wszędzie- na balkonie sąsiadki, w szklarni, a nawet na szklarni Co to może znaczyć? Ja osobiście interesuję się uprawą dyń olbrzymich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 I to może być powód dla którego Ci się śniły dynie, emocje przekładają się na sen A to że rosły u sąsiadki to znak że obawiasz się cudzych sukcesów i czy Tobie uda się też to osiągnąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel060 Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 Jakoś zbyt specjalnie o nich nie myślę, ale fakt, chciałbym jakby ładnie rosły, jeszcze teraz ta pogoda :/ Dzięki za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts