emma_r Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 Mój sen-moje 3 mały dzieci jest w brudnej rzece,bawia sie tam z innym dzieckiem(ze swoim brtaem ciotecznym),widze ich i wiem,że moga sie utopić,krzyczę,próbuje do nich biec,ale coś mnie blokuje,po chwili widze,ze dwoje najstarszych dzieci juz jest pod wodą,a najmlodszego widze tylko rączką,biegam,krzyczę,wołam o pomoc,ale wszytsko jest tak jakbym nie mogłaslowa wydusic z siebie,jkaby mnie nikt nie zauważał,po chwili widze juz swoje dzieci dwoje,ze są razem z mężem w pokoju,brakuje najstarszego,zaczynam rozpaczać,potem najstarszy też sie znajduje,dzieci w tym snie sa radosne,cały sen in wszysctkie sceny w nim sa przepełnione spora ilościa nieznanych mi ludzi,którzy nie zwracaja na mnie zbytniej uwagi. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 emma_r to sen o silnych emocjach, woda to symbol naszych emocji, lęki i niepokój, jakbyś w tym śnie odreagowywała trudny dla siebie czas, może coś ostatnio wydarzyło się w Twoim życiu co bardzo cię zdenerwowało ? chcesz mieć nad wszystkim kontrolę, wszystko ogarnąć i stąd ten stres, emocje a podświadomość musi sobie z tym poradzić, niestety w tak niemiłym śnie :/ postaraj się wyciszyć, nie obawiaj się o swoich bliskich, daj sobie chwilę na oddech i przyjrzyj się tej stresującej sytuacji z dystansu, lepiej teraz niż potem przepłacić to nerwicą pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi