aniecha2 Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Dzisiaj sniło mi sie,ze gdy zjawiala sie moja rodzona siostra wypadaly mi z włosow przy rozczorchiwaniu robaki. Bylu to malenkie glistki jak larwy muchy a drugie byly duzo wieksze od tych pierwszych i byly koloru bialego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLA75 Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Witam, Larwa -oznacza przykrosci i problemy w pewnych sferach zycia, W tym przypadku nieprzyjemnosci z Twojej strony w stosunk do Twojej siostry i jej rodziny , zle o nich myslisz, (poniawaz robaki zaczely wypadac z Twoich wlosow w chwili przybycia siostry ) Negatywne mysli i emocje, maja zly wplyw na twoje zdrowie i energie . ( SYMBOLICZNIE WLOSY WE SNIE SA ODZWIERCIEDLENIEM NASZEJ SILY WITALNEJ , MOCY I ENERGII- IM PIEKNIEJSZE TYM LEPIEJ ) Wiem, ze czasami trudno przychodzi dogadanie sie z kims z rodziny, ojjjjj trudno, ale ten sen jest dla Ciebie info. ze powinnas oczyscic relacje dla wlasnego dobra. Pozdrawiam cieplutko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts