Jump to content

Spacer na szczudłach i samoloty

Nitka

Recommended Posts

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji snu:

Szłam na wysokich szczudłach razem z moim chłopakiem i nieznajomym mężczyzną. Szliśmy środkiem ulicy i wszystko widziałam z góry. Najpierw zobaczyłam przelatujące samoloty pasażerskie, później samoloty pasażerskie zaparkowane na ulicy i szpalery samolotów wojskowych. Wszystkie stały na ulicy którą szłam, świeciło słońce. Gdy minęliśmy samoloty, zobaczyłam zabudowania osiedla mieszkaniowego, jednak widziałam je jakby z lotu ptaka. Wśród budynków stały dwa ogromne krzyże. Pokazałam je mojemu chłopakowi i w tym samym momencie straciłam równowagę i zaczęłam przewracać się, bałam się, że spadnę z tych szczudeł. Złapałam go i próbowałam odzyskać równowagę, ale on nie bardzo mi pomagał, więc powiedziałam do niego, żeby przywrócił mnie do pionu :) Dotarliśmy na osiedle, które widzieliśmy wcześniej, było zielono, drzewa, trawa. Ktoś włączył płytę z muzyką poważną. Było tak miło, że zasnęłam. Obudziłam się po jakimś czasie, byłam w domu babci. Babcia i mama krzątały się po mieszkaniu, a w kuchni był dziadek, który zmarł w zeszłym roku. Zajmował się czymś, ale nic nie mówił. Spytałam, gdzie są wszyscy. Mama powiedziała mi, że poszli i była zła, że mój chłopak i nieznajomy spali wcześniej w jej łóżku. Razem z babcią zaczęły mi tłumaczyć, że powinnam z nim zerwać. Nie słuchałam ich, znalazłam telefon i zadzwoniłam do niego. Powiedział, że wpadnie do mnie wieczorem, ucieszyłam się i powiedziałam, że to chyba oczywiste. Odpowiedział mi, że wcale nie, bo musimy porozmawiać o naszym związku. Poczułam się zagrożona, odpowiedziałam mu, że zastanowimy się wieczorem, co zrobić, żeby poprawić nasze relacje. Żałowałam, że zasnęłam i zostawiłam go i że nie wypiliśmy szampana... bo to był sylwester (nota bene wczoraj faktycznie pokłóciłam się z chłopakiem... no i jesteśmy po 30, jeśli ma to znaczenie).

Dzień wcześniej śniło mi się, że zmarła moja przyjaciółka, a ja spóźniłam się na jej pogrzeb, bo nie wiedziałam w co mam się ubrać, nie mogłam znaleźć nic czarnego. Gdy dobiegłam na cmentarz, było już po pogrzebie i widziałam tylko grób.

Dziękuję za pomoc.

[ Dodano: 2007-10-20, 14:46 ]

Czy nikt nie mógłby mi pomóc w interpretacji tego snu?

Witaj Nitka.

Nie martw sie. Co prawda cos Ci z chlopakiem nie wychodzi, ostatnio nie czulas sie swobodnie, widac tu jakies sztuczne relacje i widac, ze on nie zawsze mysli o Tobie tak jak powinien, nie pomaga Ci, jakis widac egoista.

Ale bedzie ok;)

.. albo za wysoko cenisz siebie i swoje postępowanie, co doprowadza do spięć w Twoim świecie - czasami ludzie odciągają się od tego, aby Ci pomóc.

Pozdrawiam.

Witaj ponownie Nitka.

To wazne co pisze anetka 16, jesli sama szlas na szczudlach a Twoj chlopak szedl na wlasnych nogach i dotykal stopami podloza to jest tak jak pisze anetka16, masz o sobie duze mniemanie, wywyzszasz sie byc moze nad innych, nad otoczenie, ale ta sztucznosc nie jest komfortowa bo latwo mozna sprowokowac bolesny upadek w dol, jesli natomiast Twoj chlopak rowniez chodzi na szczudlach to jest tak jak pisalam, okazal sie w pewnej stuacji egoista. Pozdrawiam.

.. albo ma czasami dość Ciebie zbyt wysokiej i zbyt pewnej siebie i chce czasami abyś udpadła - przestała na chwilkę być takim człowiekiem jak jesteś - zastanów się nad tym.

Znów dopełniłam Olcię :)

Dopelniaj Anetko dopelniaj:)

chlopak ma zapewne dosc tej wynioslosci a i sama zainteresowana wie, ze to do niczego dobrego nie prowadzi - bo w koncu sama mowila - zeby ja w koncu ustawil do pionu, i pewnie ustawil skoro sie poklocili. A stare przyslowie pszczol mowi: nie ma tego zlego...;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...