hagalla Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Witam, nie będę opisywała całego snu, bo interesuje mnie tylko jeden jego element. Otóż śnił mi się mój Przyjaciel, tyle że byłam z nim związana wtedy. I moje pytanie, czy to może mieć jakieś odzwierciedlenie w przyszłości lub przepowiednie na przyszłość, że możemy zostać parą? Nie ukrywam, że ostatnio pojawiła się miedzy nami pewna chemia. Dosyć mnie to ciekawi i będę wdzięczna za pomoc. Szukałam informacji w senniku, lecz nic nie znalazłszy, natrafiłam na link do tego forum. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Chcesz interpretacji ??? Przeczytaj najpierw regulamin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jul.nik Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 niestety na podstawie tak krotkiego opisu nie da sie nic napisac Za malo szczegolow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts