mondra Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 śniło mi sie, ze wchodze do salonu w moim domu. wszystko jest na swoim miejscu, po chwili jednak zauwazam, ze na scianach wisza calkiem inne obrazy niz do tej pory. przygladam sie im, badam, zachodze w glowe co stalo sie z poprzednimi? byc moze ten sen nie zwrocilby mojej uwagi, ale byl bardzo wyrazny i kolorowy. co moze oznaczac? serdecznosci:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola2007 Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Witaj mondra. Widocznie zmienilo sie cos u Ciebie, wewnetrzna przemiana, zmiana, rozwój. Tak to widzę.I pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Widocznie zmienilo sie cos u Ciebie, wewnetrzna przemiana, zmiana, rozwój. A ja zaryzykowałabym dodać, że coś namacalnego - zewnętrzna zmiana Nie jestem tylko pewna czy dotyczy ona Ciebie czy kogoś innego - oczywiście rodzina - skoro to był dom. . Czy zaszokowało Cię ostatnio coś w Twojej rodzinie lub Tobie samej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondra Posted October 23, 2007 Author Share Posted October 23, 2007 czy cos mnie zaszokowalo w rodzinie? chyba nie... owszem ostatnio moje zycie sie troche zmienia, pod pewnymi wzgledami pozytywnie, a pod pewnymi negatywnie. zastanawia mnie tylko czy ten sen jest zwiazany z jakims konkretnym wydarzeniem, czy moze z ogolem zmian? myslicie ze obrazy to pozytywny czy negatywny symbol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 pozytywnie, a pod pewnymi negatywnie. bo są obrazy brzydzsze i piękniejsze. zastanawia mnie tylko czy ten sen jest zwiazany z jakims konkretnym wydarzeniem, czy moze z ogolem zmian? tego nie jest nikt w stanie określić. Tutaj na EzoF na pewno nie ma nikogo, kto podałby Ci dokładne zdarzenie z Twojego życia i osoby w nim uczestniczące. Jesteśmy tylko ludźmi. W większości musisz się domyślać sama :grin: myslicie ze obrazy to pozytywny czy negatywny symbol? Jw. To szereg zmian, jak wspomniała Ola. A czy dobre czy złe? Musisz ocenić to sama Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts