mondra Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 śniło mi sie, ze wchodze do salonu w moim domu. wszystko jest na swoim miejscu, po chwili jednak zauwazam, ze na scianach wisza calkiem inne obrazy niz do tej pory. przygladam sie im, badam, zachodze w glowe co stalo sie z poprzednimi? byc moze ten sen nie zwrocilby mojej uwagi, ale byl bardzo wyrazny i kolorowy. co moze oznaczac? serdecznosci:)
Ola2007 Napisano 21 Października 2007 Napisano 21 Października 2007 Witaj mondra. Widocznie zmienilo sie cos u Ciebie, wewnetrzna przemiana, zmiana, rozwój. Tak to widzę.I pozdrawiam.
Aneta Napisano 23 Października 2007 Napisano 23 Października 2007 Widocznie zmienilo sie cos u Ciebie, wewnetrzna przemiana, zmiana, rozwój. A ja zaryzykowałabym dodać, że coś namacalnego - zewnętrzna zmiana Nie jestem tylko pewna czy dotyczy ona Ciebie czy kogoś innego - oczywiście rodzina - skoro to był dom. . Czy zaszokowało Cię ostatnio coś w Twojej rodzinie lub Tobie samej?
mondra Napisano 23 Października 2007 Autor Napisano 23 Października 2007 czy cos mnie zaszokowalo w rodzinie? chyba nie... owszem ostatnio moje zycie sie troche zmienia, pod pewnymi wzgledami pozytywnie, a pod pewnymi negatywnie. zastanawia mnie tylko czy ten sen jest zwiazany z jakims konkretnym wydarzeniem, czy moze z ogolem zmian? myslicie ze obrazy to pozytywny czy negatywny symbol?
Aneta Napisano 24 Października 2007 Napisano 24 Października 2007 pozytywnie, a pod pewnymi negatywnie. bo są obrazy brzydzsze i piękniejsze. zastanawia mnie tylko czy ten sen jest zwiazany z jakims konkretnym wydarzeniem, czy moze z ogolem zmian? tego nie jest nikt w stanie określić. Tutaj na EzoF na pewno nie ma nikogo, kto podałby Ci dokładne zdarzenie z Twojego życia i osoby w nim uczestniczące. Jesteśmy tylko ludźmi. W większości musisz się domyślać sama :grin: myslicie ze obrazy to pozytywny czy negatywny symbol? Jw. To szereg zmian, jak wspomniała Ola. A czy dobre czy złe? Musisz ocenić to sama Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi