Skocz do zawartości

Kilka dziwnych snów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ehh..Naszedł mnie dziwny sen:

1 Sen) Rozmawiam na korytarzu (dochodziło mało światła,ciemnożółte ściany) z moją przyjaciółką (obecnie uczy mnie niemieckiego) rozmawiałem z nią o różnych rzeczach..W pewnym momencie przyjaciółka rzuciła mi się na szyję i zaczęła namiętnie całować ja chciałem zrezygnować (mam inną damę na oku a o tej przyjaciółce pomyślałem tylko raz w sposób pożądliwy), ale dałem się uwieść..Przysunąłem ją do ściany i zacząłem rozbierać bluzkę..Tu sen się urywa

2 Sen) Jestem w szkole licealnej do której chodziła moja wybranka..Szukam namiętnie tablo z jej zdjęciem ale tego tablo niema (?) Skończyła liceum w 1999 i tego rocznika nie było.Brakowało także kilku obok (98,97,93,92,91)

3 Sen) Jestem na wakacjach..Nagle do pokoju mojego wchodzi znajoma dziewczyna (śmiała się ze mnie kiedyś w szkole) i pyta się co z naszym związkiem czy mamy to kończyć czy dalej ciągnąć...Ja myślę sobie (Co jest jak ja z nią ć w związku) i nagle odpowiedziałem:Możemy spróbować (choć wcale nie chciałem tak odpowiedzieć!) A ona ok dobrze.I wyszła.

4 Sen) Jestem w szkole na korytarzu przerwa pełno ludzi..Podchodzi do mnie kobieta (w której się zakochałem w realu) i zaczynam z nią gadać na luzie o różnych rzeczach ;)...Dziwne bo w realu mówię do niej na "pani" i prawie wogólę się nie znamy..Ale sen był miły i taki motywacyjny ;)

Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)

Edytowane przez Zaginiony00
Napisano

Jestem początkujący i nie mam wprawy w tłumaczeniu snów, ale spróbuję pomóc.;)

Ogólnie wszystkie te sny mogą pokazywać Twoje ukryte pragnienia tzn fizyczny pociąg do tych dziewczyn.

1) To, że dałeś się uwieść może zapowiadać konflikty (np w rodzinie), gdzie emocje wezmą górę

2) Szukanie fotografii może oznaczać pragnienie stałego związku.

3) W sumie to okłamałeś tą dziewczynę w śnie. Może to oznaczać niemiłe konsekwencje związane z kłamstwem lub złym doborem słów.

4) Nie wiem. Może to zapowiedź tego co się na prawdę wydarzy.