Skocz do zawartości

sen o morzu

biedronkamala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej moze to dla nie ktorch banal ale od jakiegos czasu snie tylko i wylacznie o morzu o ceanie ! raz to morze jest niebiesciutkie a innym razem granatowe ale dalej czyste. Glowie spokojne ale czasami jest z falami. Ostatni moj sen byl bardzo dziwny ja i moj byly chlopak wyznajacy mi milosc po grobowa deske na czerwonej plazy, morze granatowe. Ja sie go pytam dlaczego to i tamto o naszym bylym zwiazku i roztaniu a on mi odpowiada ! nagle jego zona sie pojawia sprawiajaca wrazenie ze mnie nie lubi udajaca co ona to nie jest. nie wiem co jest grane ale jak ktos z was mial podobne sny ktory w jakis sposob sie ujawnily czy wyjasnily a moze podobne ! ? po zatym moj byly chlopak sni mi sie zbyt czesto ostanio nie widzilam go od 6 lat i tak nagle od paru miesiecy ! :ostr::ostr::mysli::mysli::mysli::mysli::mysli::mysli::mysli:

Napisano

Twój były chłopak... Wciąż go naprawdę silno kochasz, czyż nie? Te sny o nim mogą wyrażać Twoją podświadomą potrzebę bycia z nim. Czyste, spokojne morze to dobry znak.

A chłopak wyznający Ci miłość przy granatowym morzu na czerwonej plazy... Sam czerwony kolor byłby dobrym znakiem, ale to granatowe morze... I takie wyznania same w sobie to nic dobrego. Raczej może powinnaś o nim zapomnieć, znaleść sobie kogoś lepszego i przestać kochać tego byłego...

Napisano

hej, w tym sek ze ja mam dwojke dzieci i jestem z kims od 4lat. niewiem dlaczego ten sen ale mozliwe albo nie wydaje mi sie ze mnie przywoluje myslami. tak nagle nawal uczuc sama juz nie wiem co o tym myslec. Ja wiem na pewno ze kocham swojego partnera ale teraz po tych snach mam mieszane uczucia! dzieki