Greg1982Fr Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 (edited) Przełom czerwca i lipca da nam bardzo ciekawe możliwości z powodu słońca i księżyca. Raz - 21 czerwiec przesilenie letnie, najkrótsza noc, moment gdy Słońce słabnie i zwiększa się siła Nocy. Dwa - 26 czerwiec - częściowe zaćmienie Księżyca Trzy - 11 lipiec - całkowite zaćmienie Słońca Planujecie coś na ten czas? ;> Edited May 20, 2010 by Greg1982Fr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honor Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 hmm.. noc świętojańska to pewnie się coś będzie działo;) niestety nie wiem, jak korzystać z zaćmień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 ja pewnie będę pił elliksiry magijczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moloczek Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 (edited) ja na zaćmienie będe medytował nad moim żywiołem być może będzie wtedy "łatwiej" się skupić :3 Edited July 4, 2010 by moloczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilitka58 Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Cóż dopiero zaczynam ale wiem że te trzy noce są z pewnościom magiczne i warto je poświęcić na doskolanienie swoich umiejętności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts