hubert90 Napisano 22 Maja 2010 Napisano 22 Maja 2010 Witam i proszę o pomoc, Dziś Mojej dziewczynie snił sie sen w ktorym byliśmy na odbiorze wyników matur z jezyka polskiego i z całej klasy zdalem tylko Ja, jak mozna odczytac owy sen ( z moja dziewczyna chodziłem razem do klasy). Cytuj
Gość Varyvein Napisano 23 Maja 2010 Napisano 23 Maja 2010 To po prostu mechanizm naszego mózgu: myślisz ciągle o maturze i jej wynikach, z tego pojawia się stres, więc nawet po zaśnięciu śnią się wyniki i matura. To normalne. Cytuj
kasica88 Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 Kiedy zdawalam mature tez mialam takie sny z tym ze w snie zdalam a w rzeczywistosci zawalilam jeden przedmiot, potem przy poprawce bylo na odwrot byl sen ze oblalam a w rzeczywistosci zdałam. Ogólnie miałam troche zmartwień z tym związanych ale na studia poszłam i w sumie mi wszystko na dobre wyszło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi