Yasirah Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Ostatniej nocy mialam dość dziwny, żeby nie powiedzieć idiotyczny sen. Byłam z narzeczonym u mnie w domu i on poszedł do toalety,w drzwiach była taka podłużna szyba i gdy tamtedy przechodziłam zobaczyłam,że on sika po wszystkim w tej ubikacji.Byłam wściekła na niego uchyliłam drzwi zeby powiedzieć mu aby przestał a on mnie osikał i bardzo go to wszystko bawiło.Było mi wstyd za niego.Kazałam mu sprzątnąc całą łazienkę i uderzyłam go w twarz. Zaznaczam,że za 3 dni pobieramy się... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GABY Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasirah Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 Dziękuję Gaby Myślę,że to jest dobra interpretacja, sama mam wrażenie,że jest dokładnie tak jak piszesz niestety już od dawna mialam takie przeczucie (ah ta kobieca intuicja) a sen i Twoja interpetacja tylko utwierdziły mnie w tym przekonaniu,że w pewnych sprawach dla mnie oczywistych on mnie "olewa" Jeszcze raz dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts