michalem Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Witam, śniło mi się, że chodzę i zbieram niedopałki. co to może oznaczać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Tu dużo zależy od Twojego wieku Jeżeli pracujesz, może oznaczać strach przed utratą pracy. Jeżeli uczysz się lub zajmujesz jakąś twórczością, mogą to być obawy o małą kreatywność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Varyvein Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 A dla mnie kwestia wieku jest tu nie aż tak istotna. Moja interpretacja: zbierasz niedopałki, czyli czujesz się niedowartościowany. Ktoś, komu pomagasz w pracy lub innych kreatywnych kwestiach, zbiera pochwały i nagrody (być może psychiczne), podczas gdy Ty, mimo, że włożyłeś w to więcej pracy i wysiłku, jesteś niedoceniony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Wiesz - jeśli ktoś jest w wieku szkolnym to praca go raczej nie dotyczy i o to mi chodziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Varyvein Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Rozumiem Jednak moim zadaniem jest nakierować tylko na możliwy sens, a osoby które właśnie dany sen śniły, powiązanie powinny odnaleźć same w swoim życiu. Pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts