Regis2 Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Witam...moze mi ktoś powiedzieć co oznacza ten sen??: Śniła mi sie koleżanka, siedziała obok mnie i powiedziała że ma raka mózgu ;/(tylko tyle) PS.Niedawno miała tomografie, lecz badania nic nie wykazały.Proszę o pomoc. Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Niedawno miała tomografie, lecz badania nic nie wykazały To stwierdzenie mówi mi, że wiedziałaś wcześniej o tym, że ma podejrzenie o raka. Stąd też wnioskuję, że sen jest wynikiem silnych emocji które były związane z czekaniem na badanie i jego wyniki. Często myślałaś o tym i obawiałaś się tego, że wynik może być negatywny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Varyvein Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Zgadzam się z wyższą interpretacją, ale dodam też od siebie, że sen wskazuje na fakt że boisz się śmierci w ogóle i zastanawiałaś się co by było, gdyby to przydarzyło się Tobie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regis2 Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 Ja jestem mężczyzną i to prawda bardzo obawiałem sie tego i czekałem na wyniki...To jest moja najlepsza przyjaciółka i to moze dla tego dziękuje:] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts