Guuusia Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Śnił mi się mój były chłopak. Nie był to zbyt romantyczny sen. Kręcił do mnie i wszystko byłoby pięknie, gdyby nie to, że na randki zabierał mnie na jakieś meliny i siedzieliśmy tak na kanapie w jakiś ruinach jakiegoś budynku rozmawiając ze sobą, flirtując ze sobą.. Dziwnyy seen.. Co on może oznaczać.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Varyvein Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Prawdopodobnie obawiasz się, że przy kolejnym zauroczeniu będziesz traktowana lekceważąco przez chłopaków. Wybieraj ostrożnie i szanuj samą siebie. Nie pozwól, by chłopak Cię lekceważył. Sen przestrzega przed popełnieniem zapewne tego samego błędu - nie bądź ofiarą, stań się myśliwym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Sen pokazuje coś, co zdarzyło się w Twoim życiu jednak zostało zaniedbane i zburzone - osoba Twojego chłopaka w tym śnie wskazuje na to, że chodzi tu o związek uczuciowy, który uległ zniszczeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Varyvein nie ma jak to pisać prawie jednocześnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Varyvein Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Tu jest tyle snów, tylu błądzących, tyle rzeczywistości, jak tu pomóc, skoro czas gna... a tak dobrze mieć wsparcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts