Skocz do zawartości

Trójka dzieci( w tym bliźnięta), lustro, fotel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Postanowiłam opisać ten sen, ponieważ intrygują mnie dzieci i mężczyźni w śnie, ale do rzeczy...

Idę sobie chodnikiem i przede mną spacerowało dwóch dojrzałych mężczyzn. Każdy z nich prowadził granatowy wózek z dużymi kołami. Podbiegłam do nich i jeden z tych facetów miał we wózku bliźnięta, a drugi jedno niemowlę. Bardzo ucieszył mnie widok tych dzieci. Cała trójka słodko spała. W śnie czułam, że te dzieciaki są moje,a tym mężczyznom ufam. W pewnej chwili powiedziałam, że do nich wrócę tylko muszę pobiec do jakieś fabryki materiału, by kupić granatowe obicie na fotel, bo tamto już było stare. Bardzo mi na tym zależało. W końcu udało mi się kupić ten materiał i pobiegłam do domu. Tam zaczęłam przeglądać się w lustrze. W odbiciu byłam uśmiechnięta i ładnie wyglądałam. I tutaj sen się urwał...

Gość Varyvein
Napisano

Dzieci to symbole nowych pozytywnych emocji, wrażeń, doznań. Musisz być osobą siejącą dużo uśmiechu, zdystansowaną, zabawną. Mężczyźni są odpowiednikami jakichś osób z rzeczywistości, przy czym ich płeć jest nieistotna bo w rzeczywistości mogą to być kobiety. To oni lub one w rzeczywistości czerpią od Ciebie pocieszenie, uspokojenie, rozluźnienie. Pielęgnują Twoje dzieci-wrażenia, pozytywne emocje, itp. co oznacza, że jesteś dla nich ważna i podobają się im wzorce Twoich zachowań, próbują być lepsi, by osiągnąć Twój poziom. Tymczasem Ty sama ostatnio masz mało czasu dla tych osób, sen jednak mówi, że będą o Tobie pamiętać i na swój sposób Ciebie wspierać.

Napisano

Kompletnie nie miałam pomysłu jak zanalizować ten sen. Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam :):)