Skocz do zawartości

lekarz, gabinet lekarski, mój martwy synek :(

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śnił mi się mój synek (chyba on), martwy, leżący w gabinecie lekarskim Najbardziej z całego ciałka zapamiętałam głowę Lekarz oglądał głowę, oczy, zaglądał do buzi, patrzył na język I koniec snu

Gość Dharma
Napisano

jest trochę zbyt krótko opisany, może to być zapowiedzią większych zmartwień (lub po prostu Twój teraźniejszy stres odreagował w ten właśnie sposób (sen ) niekoniecznie chodzi właśnie o synka.. ale bez wątpienia jest on najważniejsza postacią w Twoim życiu, podświadomość wybrała jego jako symbol.

Napisano

właśnie ten sen był taki krótki, bardzo króciutki Lekarz ubrany na bialo i ogolnie w pomieszczeniu przewazal biel Synek (o i ile to byl on, na 95%) w buzi mial czarno, wyciagniety jezyk, nie widacbylo jego zebow PO prostu lekarz baaaardzo dokladnie go ogladal, ale jak pisalam nie z calego cialka zapamietalam najbardziej glowe FAKT, ze jako matka bardzo sie martwie sie o jego zdrowie i codziennie dokladnie mu sie przygladam czy cos podejrzanego sie z nim nie dzieje Jestem na tym punkcie wrecz PRZEWRAZLIWIONA

Napisano

już tak sobie pomslalam, ze moze mam uwazac na jego glowe bardzo? moze grozi mu jakis uraz?... martwie sie ale z drugiej strony staram sie nie popadac w panike... tez sen snil mi sie praktycznie zaraz przed obudzeniem, a wiem, ze wtedy takie sny nie maja duzego znaczenia, mimo to martwie sie bardzo :(

Napisano

acha, kiedys widzialam martwe niemowle ktore w buzi mialo czarno Ten widok utknal mi w glowie BYc moze poidswiadomie snil mi sie moj syn z czarna buzia w srodku